Istoricul Apulum94


S.C. Apulum 94 are ca punct de plecare pentru activitatea sa anul 1994, cand se infiinta societatea cu capital integral privat si cu sediul social in Hapria, judetul Alba. Activitatea desfasurata de societatea noastra are drept nucleu tranzactiile imobiliare pe piata bucuresteana, astfel primul pas l-a constituit deschiderea punctului de lucru situat pe strada Garii de Nord, urmand ca odata cu dezvoltarea afacerii sa se deschida inca doua pe Drumul Sarii si pe Bd. Unirii (Traian nr.1).

Apulum 94 a continuat sa se dezvolte indreptandu-si atentia spre dezvoltarea unor servicii cat mai bine adaptate cerintelor de pe piata si in concordanta cu mijloacele moderne de comunicare. Apulum94 a investit de la inceput in dezvoltarea unei baze de date complexe cu un soft performant si un sistem de operare foarte rapid. Prin intermediul acestuia s-a constituit o vasta baza de date, alcatuita din oferte reale , care cuprind detalii si fotografii ale imobilelor. Societatea a urmat inca de la inceput o politica de promovare si publicitate agresiva, astfel urmatorul pas l-a constituit dezvoltarea unui departament propriu de productie publicitara. De ultima actualitate este serviciul conex pus la dispozitia clientilor de Apulum94 prin intermediul cabinetului de psihologie care ofera servicii de specialitate.

Recunoasterea calitatii serviciilor imobiliare oferite de Apulum 94 a venit prin intermediul premiilor obtinute, iar echipa care sta la baza acestui succes este una dinamica si in continua dezvoltare , in permanenta lucrand in conformitate cu exigentele clientilor. Apulum 94 este alcatuita din profesionisti care cunosc adevaratul inteles al parteneriatului si confidentialitatii , care privesc fiecare tranzactie ca pe un adevarat succes.

Proprietati recomandate

Copyright © 2024 By imoPR | All rights reserved.