Despre noi


Istoricul Apulum94

         1994 marchează anul înființării pentru S.C. Apulum 94 și, totodată, momentul de început al activității sale. Compania noastră este o societate comercială cu capital integral privat și are sediul  social în Hăpria, județul Alba. Nucleul activității pe care o desfășoară societatea noastră îl constituie tranzacțiile imobiliare pe piața bucureșteană. Primii pași au fost făcuți prin deschiderea punctului de lucru situat pe strada Gării de Nord, urmat, odată cu dezvoltarea afacerii, de deschiderea a incă alte două astfel de puncte de lucru, situate pe Drumul Sării si pe Bulevardul Unirii (Traian, nr.1). 

         SpinMedia este un brand relansat în anul 2010, care își desfășoară activitatea ca agenție de publicitate ce oferă clientilor panouri stradale, bannere publicitare, mesh-uri de mari dimensiuni în Bucuresti și Ilfov, reviste print sau/si online-Business Adviser, Business Point si Nastratin. Rețeaua de panouri informative SpinMedia are ca obiectiv asigurarea suportului pentru distribuția indoor de flyere printr-o rețea de peste 500 de panouri indoor. Din anul 2020 oferim prin exclusivitate spații de promovare pe cărțile de îmbarcare din Aeroportul Internațional Henri Coandă București – AIHCB, spații de promovare aflate în incinta Divertiland, spații de promovare pe plicurile cu bani Smith&Smith și spații de promovare în rețeaua de display-uri NTS.

         Anul 2007 marchează începutul unei noi etape în dezvoltarea organizațională a companiei noastre. În acest an a fost finalizat și inaugurat noul sediu operațional al companiei, o clădire modernă, ce dispune de toate facilitățile cerute unor spații moderne de birouri, reunind astfel laolaltă, într-un spațiu cuprinzând aproximativ trei sute de metri pătrați și desfășurat pe două etaje, toate activitățile companiei noastre. Beneficiind de spații de parcare personalizate și de acces facil din oricare punct al capitalei, sediul companiei Apulum 94 este situat pe strada Theodor D. Speranția, la numărul 14, în imediata vecinătate a Bulevardului Unirii și a fostului oficiu al Poștei Vitan. Astfel, oferindu-le întregul confort și întreaga noastră ospitalitate, asigurăm clienților noștri cele mai bune condiții pentru a putea identifica și materializa prin colaborarea cu noi, soluțiile nevoilor pe care le manifestă.

         Dezvoltate sub umbrela brandului RED-HOUSE încă din anul 2009, un număr de 5 proiecte imobiliare au fost manageriate integral de către compania noastră, Apulum94. Am participat printr-o implicare activă, încă de la primele faze ale proiectelor, pe care le-am încheiat prin vânzarea integrală a locuintelor către noii lor proprietari. În procesul de management al proiectelor am oferit întregul suport de promovare: online pe toate site-urile de profil, prin spoturi TV, panouri stradale, mesh-uri, panotaj indoor, târguri imobiliare și publicarea proiectelor în diferite reviste. 

          Apulum 94 a continuat și va continua să se dezvolte îndreptându-și atenția spre dezvoltarea unor servicii cât mai bine adaptate cerințelor pieței și aflate în concordanță cu mijloacele și tehnicile moderne de comunicare. Apulum94 a investit încă de la început în dezvoltarea unei baze de date complexe, beneficiind de un soft performant și de un sistem de operare foarte rapid. Prin intermediul acestuia s-a constituit o vastă baza de date, alcatuită din oferte reale, oferte care cuprind detalii exhaustive și relevante, precum și fotografii ale imobilelor. Societatea noastră a adoptat chiar de la inceput o politica de promovare și publicitate eficiente. Începând cu anul 2019, pentru proiectele manageriate de catre compania noastra, pe lângă promovarea menționată deja, oferim și promovarea cu ajutorul filmărilor VR 360 reprezentând tururi virtuale cu filmări de bună calitate, realizate la 360 de grade, astfel încat oricine să poată viziona interiorul și exteriorul unei locuinte, pas cu pas, aflându-se în fața unui terminal.

           Recunoașterea calității serviciilor imobiliare oferite de Apulum 94 a fost realizata și prin intermediul premiilor obținute, echipa care stă la baza acestui succes fiind una dinamică, aflată ea însăși într-un proces continuu de dezvoltare și lucrând, permanent, în conformitate cu exigențele clienților. 

           Ne place să spunem că Apulum 94 este o companie alcatuită din profesioniști care cunosc adevăratul înteles al parteneriatului și al confidentialitatii, profesioniști care privesc fiecare tranzacție ca pe un adevarat succes.

Proprietati recomandate

Copyright © 2022 By imoPR | All rights reserved.